Nail art by Bie in Krabi.

Nu är jag hemma från 37 gradiga Thailand igen. Vi åkte till Krabi en dag och då slank jag in på en lite mysig salong på en avskild gata och kollade in dom otroliga naglarna hon hade gjort där. Hon var, som är väldigt ovanligt att se i thailand, certifierad nagelteknolog och otroligt gullig så jag bokade in en tid för påfyllning av mina redan rosa glittriga naglar jag redan hade. Sen gjorde hon lite nailart på mig och voila, kolla in resultatet!



Har ni någonsin sett något vackrare? ;)
Så jag passade på att beställa lite gelé från henne från bangkok. Jätte kul, och vi kommer garanterat hålla mailkontakt och ses igen så fort jag kommer tillbaka till Ao nang beach ;)

(Thanks again Bie for the beautiful nails.)

You want glitter gel?



Exakt såhär låter den om man går in på en salong i thailand!!

Gone baby gone..

Bortrest i Thailand ni tva veckor! Vill ni boka tid sa kan ni maila till [email protected], svarar sa fort jag kommer hem!

Hemma i slutet av februari igen!

Kram pa er!

Nagelbandsolja.


(nagelolja från Scratch nails, -Nailfood jubileumsflaska!)

Det här med nagelolja får man ju höra tjatandes om hela tiden. Och visst blir man trött? jag vet, men det ÄR faktiskt en sak man verkligen borde investeria i och använda.

Om nageln under mår bra sitter materialet också bättre. Däremot finns det vissa oljor, som tex. Myrraholja, (som i sig gör nageln starkare och är bra för tillväxten av nageln) som mfår materialet att ibland bli mjukt och släppa lättare.

Fråga i närmsta skönhetsbutik så kan dom nog guida dig till rätt olja för din nagels behov.
Eller så kan ni ju fråga mig så kan jag kolla upp det! ;)

ps.
Glöm inte att ta hand om nagelbanden, med välvårdade nagelnabnd ser hela handen mkt färschare ut. Små detaljer gör mkt!




till anonym som kommenterade det här inlägget och var orolig över mina egna nagelband så kan jag säja att Ja jag använder nagelolja, däremot så måste jag erkänna att jag är extremt slarig med elfilen på mig själv.
Är självklart försiktig på andra,
men eftersom att jag är högerhänt så är det lättt att man slinter på högerhanden.

Fast.. Jag har ganska bra nagelnband naturligt så jag behöver inte ta hand om dom så extremt mkt heller.

(eftersom att du inte lämnar någonstans där jag an svara så kan du maila mig på [email protected] om du vill fråga något mer eller så. Blir jätte glad när folk ställer frågor!

jag använder mig av en olja som heter "nagelgodis". den inehåller: sesam-, myrra- och lavendelolja och är som växtnäring för naglarna och nagelbanden.)

Dekorationer


Här har vi Lias läckra leopard naglar!

Leopard tippar meed kopparguld glitterstreck


Och här är Linns sommriga glitter naglar.
Dom här ser väldigt stora ut på bilden men dom är faktiast inte sådär breda i verkligheten!

Turkoust klitter med stora dekorations glitterflingorn upp på nagelbädden.

Lia och Linn kom till mig i Lördags och fhan vilka gulliga tjejer alltså! Jättre trevliga och tuffa tjejer som båda ser ut att komma direkt från serien "pussycat dolls" ni vet?!..

Ballt..


RSS 2.0