Fakta - behandlingar, material osv.

Eftersom att jag har fått väldigt många mail angående tidbokning osv (vilket verlligen är jätte kul!!) så tänkte jag lägga ut lite tips osv vad man kan göra för "behandlingar".

Vill man ha länge naglar så gör man sk. "nagelförlängning". Detta gör man antingen med tipp eller med mall. Tippen är som en slags plastbit som man fäster på nageln med lim och sedan vilar i önskad längd och form. Mall är som en formbar pappers mall som man fäster runt och under nageln och sedan bygger ut nageln på med materialet.

Sen finns det även förstärkning, som man gör på sin naturliga nagel. Så applicerar man helt enkelt materialet på nageln, Det ser både fräschare ut och skyggar nageln mot yttre påfrestningar. Passar bra om man vill ha långa naglar naturligt men inte får dom att hålla tills dom blir långa.

Med båda dessa metoder kan man välja Naturell, fransk manikyr eller dekor/glitter.

-Naturell ser ni i inlägget innan. Det ser ut som en naturfärgad nagel, väldigt fräsch och klassiskt.

-Fransk manikyr är vit kant och lite rosa aktig nagelbädd, vilket ser fräscht ut men inte så naturligt som vissa önskar.

-Glitter/dekor går inte att begränsa. Med glitter kan man göra hur mycket underbara kreationer som helst! Glittrig tipp, helglittriga naglar, en glitter remsa osv osv. You name it. Det finns även små diamanter och "tatueringar" att sätta på naglarna. Jätte snyggt, och man får ofta mycket uppmuntrande kommentarer.


Sist men absolut inte minst gäller det att välja material.

-Gelé - Flexibelt tunnt material. Ser naturligt ut på nageln. Rekomenderas till naturelle!
-Akryl - Lite tjockare och hårdare material, men blir absolut snyggast om man vill ha fransk!



Kommentarer
Postat av: ax

nu är jag väl trög.. men kan man förstärka sina naglar och använda sig av glitter och liknande? funderar på att ge mig på det isf fan. älskar glittertippar ju

2009-02-01 @ 05:12:18
URL: http://axana.blogg.se/
Postat av: mie

Sugen på en ny bloggdesign? Kolla in här: http://memie.blogg.se/2009/january/budgivning-lila-design-1.html , avslutas klockan 18:00 idag, passa på!

2009-02-01 @ 05:17:48
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0