jävla flingor..

Alltså, vad fhan är grejjen med det här? Jag har  vaknat tre morgonar i rad (no kidding..) och gått upp och tänkt mig ta en tallrik med såna här nyttiga jävla fitness flingor, som egentligen smakar kartong. Och varje morgon har jag tänkt "vart fhan är frukten i den här jävla kartongen?!" Så imorse tänkte jag såhär "Nu häller jag ut alla flickor i skålar så jag får se om det är frukt i den eller om dom har glömt bort den..." ut med alla flingor.. Vad hände? INGEN FRUKT!! Jag kollar på paketet och tänkte, svensk som jag är, reklamera skiten. och vad står det? Fullkornsflingor Orginal.... orginal=INGEN JÄVLA FRUT SÅ LÅNGT ÖGAT NÅR!!. Hm.. Dom borde ju ha varnat mig..


Med detta så vill jag meddela alla att dom måste Läääsa på kartongerna innan man köper något. det borde faktiskt stå "VARNING, ingen frukt i detta paket!"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

28/1

Hej alla sötingar. Vad har hänt på sistone då? Inget speciellt egentligen. var hos tandläkaren nyss. Den där jävla tandläkaren kan ju inte vara riktigt frisk? Helt crazy. eller vad säjer du Ida.. Vi går hos samma tandläkare.. Haha,

I fredag var jag och Sarah på Eken och drack lite vin, Jätte mysigt. Alltid lika kul att träffa henne! =) 

För övrigt så känns skolan jävligt seg just nu, det står bara still och jag bara läängtar tills vi drar till thailand igen (om.. ca två veckor..) Vi har velat mellan Guadalope och Aruba (västindien), Mexico, Florida/Miami, Mauritius, Maldiverna och Thailand. Det blir nog Thailand igen eftersom att vi har hittat riktigt schyssta hotell där nu. Så där var en lite update. Nu blir det väl inget mer inlägg förens om... två veckor till? haha! Har så jävla mycket  nu så jag inte ens håller reda på vilken dag de e..



Thats it!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ida med ett rosa automatvapen

Jag vet exakt hur matchen mellan SSK-Leksand kommer se ut.. Ida sitter med sin pappa och kollar på matchen live.
Leksand vinner och SSK åker ur ligan (heter det så lr) Ida fuckar ur, river sitt säsongskort, drar upp den här ur sin "oversezied handbag" med sina babyrosa akrylnaglar;

Medans....

Robert står på jobbet på expert i arninge och demonstrerar en skotstor platt tv med jätte bra bild för en kund och helt plötsligt ser han Ida ståendes med denna i högsta hugg på nyhetskanalen! HAHAH...



HAHA... resten får ni lista ut själva..

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Pleaser seduce..

Sali har idag konstaterat att jag har utvecklat ett extremt starkt beroende.
Sko-beroende. Jag har köpt tre par skor på två dagar på olika ställen nu. Men vet ni vad? dom e så sjukt snygga så jag kunde inte lämna dom vackra älsklingarna där helt själva! Jag behövde dom.. verkligen!

Här är dom jag köpte idag
(Pleaser, seduce, oxford modellen);




I Loooooove them! Helt underbara, har gått och kollat på dom här i 1½ år nu. och äntligen köpte jag dom :) haha..

Förlåt älskling....

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

The Spirit

har ni sett "Sin city"? -älskar ni den?
-Då har ni formodligen inte heller missat Frank Millers nya mästerverk "The spirit" som hade premiär på juldagen!

Den här gången har han tyvärr inte hjälp av Quatnin Tarantino som  i Sin city men jag tror att den kommer vara grym ändå.
Jag har tyvärr inte sett den ännu, men jag lovar jag ska se den så fort jag bara kan!



Kolla bara på dom här bilderna.. Balla va ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ida lilla sötboll har talat igen





Såhär stog det i mina kommentarer när jag loggade in idag!



Ida om Myspys i vintern:
Bara att ringa igen om du ångrar dig och vill ha den där makapären imorn. Ja om du hinner göra det andra alltså :)

snart börjar skolan igen = du får träffa mig varje dag = ditt liv får mening :D muhaha hämd ;)

pööss



I love you very, very much my dear friend!!

Du kommer ihåg nyårslöftet du slöt med mig nyss va Ida?!
You better shape up guurlyguurl.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Myspys i vintern

Vet ni vad? vi bor högt upp på söders höjder (typ..) och har utsikt över hela sthlm city och rakt emot globen. Det finns bara en nackdel med att bo såhär högt upp och det är att huset håller på att blåsa iväg när det är storm ute. Kallt är det också, känns dom om man är 200 meter uppe i liften. svinkallt.

Men, eftersom att vi ska ut och åka skidskor i Gnesta imorgon med grabbarna och Stefans syrra så har jag avrit och handlar jordens mysigaste mössa!! köpte även en babyrosa mjukisdräkt med Ida innan jul. Vilket kommer prefekt till hands nu!

På med rosa mjukisdräkt, svarta lurv tofflor och svart myyysmössa, en kopp varm grönt te med mint honung i som jag fick av Stefans syster i julklapp är också med mig här i soffan nu! Myspys..

Så medans Stefan va i duschen fotade jag hur jag ser ut just nu! hoho. Nu ska jag kolla vidare på Jakter på den försvunna juvelen 2!? -eller ska jag verkligen det?...




Glööm inte att kolla nagelbloggen också för att få se mina första akrylnaglar som jag gjorde inatt kl. 03.00 ;)


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Mobilfhan!

Hallå alla!
Gott nytt år på er. Hoppas ni har haft en underbar jul och nyår.

Nu är det såhär, jag har ju haft världens mest felgjorda mobiltelefon ett tag nu. Började med att knapparna sprack. Sen började högtalaren och laddningsgrejjan glappa, sen en dag så gick den helt plötsligt inte att sätta på igen. Så nu för tredje gången är den inne på reparation hos Anovo och jag har reklamerat den till ericsson. Jag tycker INTE om mobilen som inte fungerar!!! Men men.. Med detta vill jag bara säja till alla som försökt ringa mig och så vidare att jag inte dissar er! det är luren det är fel på!

Så vill ni väldigt gärna höra min underbara stämma så maila mig så kan jag ju maila tillbaka hemnumret ;)
 (gäller enbart vissa!)

Såå, nu Ida (vars blogg är steeeendöd!!! Hoppas du hajjar piken..) det känns som om den här borde vara din nästa lur!


Eller vad säjer du? ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()