1. Bilder från Thailand..

Innan vi åkte hemifrån, 20.30 i köket. Iförd rosa velourdress från Gina tricot.



Poolen precis nedanför våran balkong, i lyxlägenheten, haha.




Anledningen att vi valde att inte bo där.. (plus att bilarna inte ens kom upp för backen där huset låg...)



Första dagen på stranden


Ut på middag krävs lite mascara..


Och sen en posebild..


Och sen lekte Stefan tuffing ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Forsta uppdatering - Thailand.

Nu ar tva veckor slut imorgon. Fhan det kanns surt ska jag tala om. Och nej jag ar iiinte stekigt brun som jag borde vara, men fhan vilken underbar semester vi har! Dubbelt sa bra som forra gangen, dubbelt sa mkt shopping och nya vanner haha. Jastte mysig semester kan jag lova!! Imorgon kl. 8 gar planet har ifran och vi ber for att resan hem ska ga battre an resan hit. Vi fick inget tillstand att flyga genom syriens (sorry men det blev stort minus for syrien dar haha...)luftrum sa vi fick mellanlanda i 3(!!) timmar i Antalya (turkiet) och sen aka vidare till sharja (forenade arabemiraten..) tog som sagt 3 timmar extra om inte mer.Kaaataaastrooofalt jobbigt. Kunde inte sova heller trots att jag svepte i mig tre glas vin och en baileys :S

Nu har vi iaf kommit tilbaka till hotellet igen efter att ha suttit i en studio i 4 timmar nastan. Det var dock inte jag som gaddade mig utan stefan hihi ;) Saa nu snart ska vi ivag till en jatte fin restaurang och ata en god hummer middag med ett glas valbehovligt vitt vin. Smarrigt va ;) mmmmh. MASSA bilder utlovas nar jag kommer hem..
 

Miss you girlygirrrrlsssss.. ( -ni vet vilka ni ar hoppas jag ;) -)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

sooon

Om en timme bär det av till arlanda. Träffade Ida idag och tog en tidig fika och efter det en sen lunch haha! Dyr fika, billig lunch. Bra prioritering va ;) Var jätte kul iaf!

Snar snart snart sitter jag på planet med en rom och cola i handen och en snarkande stefan dregglandes på min axel ;) Not too bad! haha

Jag har fått minst 3 mail, två brev och ett sms från Thomas cock (fylgbolaget) om att vi ska beställa taxfree prylar!! vad är grejen med det lixom.. Kommer INTE blogga från thailand. Kommer enbart besvara mail IBLAND! skolan, jobb och allt vad som heter ansvar kommer inte existera för mig under de närmsta två veckorna. Ska bli så skööönt!

Och Ida, jag har packat ner allaaaa bilder jag har på dig nu! Jag har ganska många, din lilla linslus!!!



(Ida, Gurra och Sali..)

Bye byeeee swedeeeen!!
Kanske kommer hinna blogga en gång till innan jag åker?.. hm vi får väl se

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Snart snart.. väldigt snart..

EN DAG KVAR! Imorgon 11.45 stiger vi på planet på arlanda mot varma underbara thailand. Väl där väntar en lyxig lägenhet med pool, jacuzzi balkong med havsutsikt, varma kritvita stränder och paraflaxdrinkar i solstolen. Och så klart massage, pedikyr, ansiktbehandlingar och sånt varje dag ;)

Vi får se om vi åker till bangkok några dagar med inrikesflyg eller om vi tar krabi! (bangkok  hade ju varit en upålevelse i sig.. 5 vånings shoppingcentrum och så.. hihi)

Så dom sista dagarna har jag nog haft den värsta resefebern jag någonsin haft (och den första!!) brukar aldrig vara nervös eller så men jag kan fhan inte sova på nätterna utan att svepa i mig en halvkanna rödvin!? Det beror iofs på att det varit fullmåne inatt oxå, Hopplöst att sånt kan påverka sömnen? -har iaf mått jätte dåligt hela natten och morgonen. Inte kul!

Har ju faktist shoppat en hel del oxå, Men bara bra saker dock! Två par byxor, en kjol, en jeansväst grej (skit snygg faktist..), en väska (som jag lämnade tillbaka) hårprylar, och en lyxig kräm- och lite annat smått och gott. Ska jag lägga upp bilder på allt sen kanske, eller vad säjer ni?

Btw. Någon som har tips på bra saker ma ska fynda i taxfreen?



Måste verkligen luta mig tillbaka nu och andas, jävla resfeber!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pink shit..

Ni vet när man börjar överplanera saker? typ, Vad ska jag ha på mig på flygresan, vad ska jag ha för skor, naglar.. vad ska jag ha för kläder då och där när vi är i Thailand? Ja.. Då kommer man hem med 4 påsar shopping i kista och sen nacka centrum..

Det som blev inhandlat var en jätte fin korallrosa kjol som man kan ha som både hög midja och minikjol och tubtopp. En jätte tunn svart tunika med knappar i fram, en jeans väst som slutar precis under brösten, ett par svarta byxor samt en ljus baby rosa stor väska som passar perfekt till min ljusrosa velourmjukisdress. Haha, ja ni hör ju.. Jag hinner shoppa upp resekassan redan innan vi åker, ;) nä då. men det var nödvändigt..



Stefan tror att jag kommer se ut som en typisk "östermalms-snobb-tant" och han kanske har rätt? Men det kan ju bli kul om folk tror att jag är riktigt svinrik... Ska nog ha pärlor i öronen oxå.. Har faktist köpt rosa matchande till väskan redan HAHAH! Kan ju passa på att lägga på en riktigt "vaxholmsdialekt" (folk tror faktist att det finns!) när jag ändå är igång..

Aja spikat och klart, rosa mjukisdress, rosa väska, rosa pärlörhängem, vita strass gympaskor.. vad mer... MÅSTE KÖPA EN ROSA MP3!.. Nästa på listan, Robert på Expert, håll i dig för nu ska jag köpa.. Fhan då måste jag ju köpa en ny lur och kamera oxå... hmm. blir en dyr resa det här.... ;)

Glömde jag nämna att mina naglar kommer gå i rosa?..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Thaaaailaaaand


Här kommer jag sitter med en paraplydrink om en vecka! Ovanför ligger lyxlägenheten vi ska bo i, med jacuzzi (onödigt när man är i thailand eller vadå?!) och balkong mot havet ..

Sedan kommer vi bege oss hit;


Thaimassage varje daag och massa shopping, sola och bada.. Mmmh

och vi åker på TIIIIISDAAAAG kl. 23.45!!
Sen kommer vi hem Nästan i början av Mars ;) elelr snarare slutet av februari.
Fhan vad månaderna har gått snabbt nu. helt sjukt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fakelashes


Lösögonfransar är skitsnyggt att ha när man ska på fest, det svåra är att hitta några som är snygga. Jag tycker att revlon har ett par jätte bra fransar and guess what? -Rusta(!) är stället man köper dom på. Det ända att att det är glitter på dom, men det går bort bara man kammar dom lite med en frotté handduk. Mina håller att använda minst 4-5 ggr. Perfect!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()