This boots are made for walking...

Medans jag väntade på att arbetsintervjun skulle börja igår så kilade jag in på Myrornas en snabbis med mammsi..Jag gillar inte begagnat menfhan vilka skor jag hittade. kunde inte låta bli att köpa dom, även om dom e en storlek för små.. Kommer använda dom änåd Hahaaa.. som vanligt;P

image169


av märket Hbyk. har ingen ning om vart man hittar det men anyway... :D kulkul. 100 spänn..

Så de e völ ingen som kommer kolla igenom alla bilder men e man besatt så e man..'

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hudproblem träning(?) och tangentknas

Nu är läget såhär..Tangenterna på datorn fuckar ur, så texten kommer blihelt fucked, men de käönns inte som att hela världen går under för det.. Så jag förtsätter skriva=) Bra va...


Har varit hos läkarenidag (igen...) Min hud fuckar ur typlika mycket, om inte mer, som tangenterna på datorn... Inte kul,Så nu sitter jag här helt rödflammig i ansiktet, missbrukar kortison och hoppas att jaginte ska se ut som ett UFO hela dagen så jag kan dra och trna skivstång med min lilla Salicious ;D.. Ska Fixa naglarna på torsdag hos Saaarah Som btw fyller år idag GRATTTIISS (hoppas du ser det här nu idag då hihi..)

Har inte lagt upp bilden på dom rosa sommar tipparna ännu, men jag får väl göra det ikväll så får ni som inte sett se dom :)

Ikväll ska jag förhoppningsvis även få bilderna från optiker fotograferingen jag gjorde med fågel och hans crew i höstas (bättre sent än aldrig...) ;P hihi, spännande..

Såååååå nu jävlar ska jag försöka ta mig i kragen och äta bra, träna regelbundet och göra allt jävla skolarbete jag inte gjort.. eller inte. det kommer aldrig att inträffa för jag har nyss lärt mig göra jordens godaste Pannacotta.. Fhan de e farligt att kunna laga goda efterrätter..


Massa text inga bilder.. tråkigt. men de kommer upp bilder sen om jag orkar.. Kommer va helt stört slutkörd efter skivtången..Haha

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lodndonresa någongång....

Hallå alla :)

Idag har varit en låååång händelserik dag. Segade mig upp, sjukt trött och irriterad, till nationella engelska. fixade klart det och sprang sen ner till bilen och drog iväg till Enköping, (livgardet där en del av försvaret ligger..) med mamma för att träffa Miguel som kom hem från Afghanistan och skulle få medalj, Robert Sara och Gunilla. Sen drog vi iväg till kista och käkade och sen åkte Sara och jag iväg till stureplan och shoppade. Eftersom att hon bor lite utsanför London så har hon inte varit i sthlm på 11 år. Hon e galen i shopping, men .. jag klagar inte :) Jordens gulligaste brud, Hon har bjudit med mig till London nu så jag får väl ta den resan framöver m det passar. Kanske kan jobba där ett tag beroende på hur livet ser ut senare :) Kulkuuuul.

image168


Imorgon blir det nog lugnt, ska bara mysa med älkslingen och kanske fixa naglarna hos Sarah :)

Många Saror här hahah...


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Miguel och Sara :)

WOOHWOOOOWWW Sverige är i semifinal hoho.. Första gången i hela mitt liv jag har följt GOLFEN!! haha nä jag mena hockey ;P

Gryyyymmmt..


Förövrigt så struntade Sali i skolan idag och kom hit istället, vi satt o kollade på Sin city och snackade skiit. Myspys:)
Var hos hudläkaren och har bytt vårdcentral från vaxholms till björkhagen FHAN VILKEN SKILLNAD!! första gången i hela mitt liv jag har fått hjälp av vårdcentralen :) Sååå nu kommer huden stråååla i sommar ( I hope..?!) As skönt iaf ..

Nationella imorgon sen iväg direkt efter till enköping och träffa Miguel som kommer hem från Afghanistan med försvaret. Blir medaljutdelning för honom har jag hört rycktas om :) Stoooolt.. Ska bli skitkul är träffa Miguels syster Sara som bor i London nu och är hemma i Sverige på besök.. Sen ska vi iväg och Shopppaaa :D hihi, hon e shoppaholic.. galning.. men jätte gullig tjej :)

fullt upp för mig imorgon

Sååååå det är väl de. Nu ska jag fhanimej sova.. snart iaf Puuuuuuuussss
 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Underbara

image167
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SAALIII lilla knäppboll


image166
Jordens bästa brud :)
Inte nog med att hon e sjukt rolig och snäll och söt och allt sånt, utan hon är också en sån vän som lyser upp ens tillvaro!
Hon kan uttrycka sina känslor och det är BÄST!
Hon skickar sms och skriver inlägg i sin blogg om en som får en att känna sig så jävla upskattad som vän! TACK!!
Du är bäst och jag finns alltid här för dig om det är nått gumman!

Du smickrar mig så sjukt mycket när du säjer att du upskattar mig som kompis,
och jag hoppas att du vet att jag upskattar dig exaaakt lika mkt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Självständigt, personligt och eget - Ja tack...

Vet ni vad jag stör mig på så jävla mycket?. Människor som inte kan göra ett jävla piss själv och bara gör vad dom ser att alla andra gör!! Det är OK att inspireras av andra, men man ska göra sakerna man inspireras av till sin egen grej..

Jag tycker det är tråkigt att människor inte kan plocka fram sin egen kreativitet i livet och kunna vara personlig och fatta sina egna beslut om sin egen livsstil! JAG ÄR SÅ JÄVLA INSPIREREAD AV ANTROPOSOFIN SÅ JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ AV KREATIVITET!!

People, do what ever you fucking want to do, but do it your own way!!!

Kreativitet - även om det bara gäller små grejer är så jävla viktigt. Man ser copycats överallt på stan.. Hm-copys Gina tricot- copys osv osv..

Plocka fram er personlighet och var er själva.. Ni behöver fhan inte vara som alla andra hela tiden.. PERSONLIGHET är något som fler borde göra personligt!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()