Godmorgon..

..Allihopa, nu har jag äntligen pallrat arslet ur sängen, borstat tänderna, tvättat ansiktet i rosenmjölk, sprayat det med havsvatten, och sen smörjt in mig med en statshykräm. Intressant va?!. Tänkte bertta lite mer om mina morgonrutiner här. Närå skämta ba, men jag tänkte berätta vad jag köpte igår på den 5 timmars långa shoppingrundan jag och Sali hade igår :)

image121

Börjar med Lush produkterna. Dom här e dom enda jag kommer använda i mitt ansikte som hudvårdsprodukter. Jag har märkt att jag har väldigt känslig hy efter att ha exprimenterat med mitt stsackars ansikte med pealings, masker, renande vatten osv, så jag har slängt ut allt skit och satsar på milda, naturliga och handgjorda produkter nu istället.

1- Rengjörings kol-tvål som drar ut alla gifter, smuts och fett ur t-zonen+andra problemställen.
Heter; Coolface
Innehåller; Lakritsrot, lugnande rosenträolja, sandelträolja och sist men inte minst, KOL.
2 - Färscht ansiktsvatten som stänger porer osv efter rengjöring. Lämnar huden fräsch frisk och havsbris doftande.
Heter; Breath of fresh air
Innehåller; Havsvatten, mineraler, sjögräs, rosmarin och aloe vera.
3 - Mild och lugnande, nästan helt doftlös, ansiktscremé för känslig hy. Doftar svagt av mandel och vanilj. Helt utan mineraloljor som behövs döljas med sytetiska parfymer (inte bra för huden!). Lämnar huden mjuk och len, återfuktad och fräsch med en svag doft av fräsch och lugnande mandel och vanilj.
Heter; Celestial (nästan som mina p-piller... celeste haha..)
Innehåller; Vegetabiliska oljor, mandel och vanilj.

Såå det var en någurlunda genomgång av lush´s hudvårdsprodukter produkter som jag använder dagligen. Eller ska använda dagligen iaf, jag köpte dom igår ju!





för övrigt så köpte jag ett par pilotbrillor med silverbåge och silver-spegelglas (syns inte på bilderna pga blixten.). kommer bli as hett i sommar ;), en dubbelextension beauty tubes mascara från Loreál, två volume XL, ett genomskiligs skimrande och ett barbie-rosa, läppglans som förstorar läpparna, också från Loreál. Ett barbierosa nagellack från mavala (gräslig färg, men haha det blir ballt till i sommar till ..eh, öhmn.. någonting..,  ) jahap, sen köpte jag två andra saker och på Lovestore, men det kan jag inte avslöja vad det är ännu.. haha soon you'll know ;P


 

Permalink Skönhetstips Kommentarer (4) Trackbacks ()

Glaad påsk. I efterskott. eller efterhand?

Vad säjer man egentligen? Efterskott eller efterhand?. Efeterskott låter ju som att man ska skjuta någon, bara för att den e lite efter? Aja..

Här kommer bilder på påskäggen fylllda (inte längre på bilderna dårå för jag hade kanske möjligtvis.. hm ätit upp dom flesta..) med typ fransk eller belgisk eller vad det nu e, handgjorda choklad praliner :) wiie, fhan vad jag ääälskar dom.


image118


Obsession... glllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaad påsk.

Appråpå påsk så åt jag stefan mamma min gudfar jc och min syrra påskmiddag på Tiffanys på götgatsbacken i helgen och då skulle min syster berätta för min mindre religionskunniga gudfar varför man egentligen firar påsk. Jesus uppståndelse och fhan vad det nu är.. Så snackar hon om att lärljungarna inte fick nån fisk och blabla och så såg dom jesus och beklagade sig, Osso säjer hon (min syrra..) att jesus frågade lärjungarna;

-"vad är det mina barn, har ni ingen mat!?"

Lärljungarna svarade enligt henne;

-"Nej jesus, havet är tomt så vi får inga barn." - ELLER MAT MENADE JAG JU"

haha  okej det var faktist jävligt mycket roligare i tillfället..
 

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Eeekoooo?!...

Någon som vet vart det finns apsnygga skinnjackor ? hallå, eko eko eko eko, någon?? nähä okejrå.





Okej de där va typ jordens sämsta inlägg ever. men jag vill faktist gärna ha ett svar :)
 

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Sweet dreams...

Ja det var ju låten jag vaknade av imorse dårå. Jordens skönaste låt att vakna till faktist.. Sweet dreams av marilyn manson, den går aldrig ur tiden... nono

image117

Jähap så nu är det väl bara att raska på lite här och sätta igång och börja sminka mig lite. Jävla fitt snön e ju fortfarande här. DET ÄR TAMEJFHAN INTE BRA FÖR MINA KLACKAR!!!!  det gör mig arg.. väldigt arg... Jag typ halkar omkring som bambi på hal is.  Jag önskar, verkligen att jag skulle passa i platta skor, men det är typ inte min grej verkar det som... aja, so long, byebye
 

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

I Am Stiletto heels..

What shoes fit your personality?

High Heel
High Heel
You are a sex kitten. You love showing off your pedicured feet. Every week you go and get your toenails painted a different color so you can show your toeies off with a new sexy heel.
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic




What Type of Shoe Are You?

Stilettos
Stilettos
A girl on the prowl!!!! Maybe not, but definitely a girl with a great sense of style and what a woman really wants!!! You're bold and vivacious. For some mysterious reason people are drawn to you! Definitely a Manolo Blahnik!
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic


Woow, överraskning?! :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pinup

what 1930's-1950's pin up are you?

marilyn monroe

marilyn monroe
stronger than you think and more intelligent than people give you credit for. you may or may not be blonde, but the stigma can stick, but smile and laugh & enjoy life and many loves. marilyn lived free but was suppressed by many. take her lead and live free and gorgeous but let nobody hold you down.
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

White trash beautiful...

Hemma igen från en heldag med min kära mor i Kista centrum.
Hittade en kritsträcksrandig hatt och ett skitsnyggt linne och en t-shirt. Och lite annat smått och gott..
Kommer kanske bilder senare.

Jaha så ikväll blir det bara lugnt, kolla på tv och mysa. Så  annars då.. Fick tre röda rosor av min älskade igår, så gulligt, det är såna "Små" saker som gör en så glad.

Har lyssnat på White trash beautiful - av Everlast idag, intressant tycker ni säker haha, men det framkallar gamla minnen. Whiiite trash beautiful theres somtehing you should know, my heaaart belongs to yoou!! trala, härlig låt..

mhm. appropå hattar så såg jag en skithet halmhatt idag på carlings där jag köpte den svarta hatten idag. Måse nog köpa den till Stefan, den ser sådär maffia-het-i-vita-linnebyxor-och-hatt-i-sommar ut.. mmh kommer bli hett på honom . Ska kanske köpa en skitsnygg skinnjacka där imorgon också när vi ändå är där. Vi ska nämligen dit imorgon till lush och köpa lite härliga tvålar till stefans mamma pappa och syster i  påskäggen eftersom att  vi ska till dom och äta påskmiddag imorgon. Alltid lika mysigt, hans familj är jätte gulliga! Får se om jag och Ida kanske hinner springa förbi en affär på gärde där sara sa att dom hade massa utförsäljning imorgon innan vi åker, annars får vi väl ta det en annan helg :)


Så nu vet ni... Byeeeeeeeeeee

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Congratulations to uuus

Grattis till mig och Hjääärtat på en officiella(?) 8 månadersdagen!! ♥

Eller tack kanske man säjer.
Tack för 8 underbara månader =)

image116
Tack för allt och alla underbara minnen och upplevelser jag fått med dig.
i Sommar ska vi åka luuuftballong :D

Älskar dig!!"





du har lovat mig en massage på massagebänken ikväll!! Och nu har jag skriftligt bevis på de, sådesåå!! Alla bloggläsare är nu mina vittnen, thats it!

Permalink Bilder Kommentarer (3) Trackbacks ()

Liteavvarje..

Jag somnade typ kl 8 igårkväll, Helt sjukt sov tretton timmar!! Vaknade nio imorse och bara kände att jag inte skulle gå till skolan idag, och så blev du ju.
Var hos Sara och fixade naglarna eftersom att en hade trillat av. alltid lika trevligt att träffa Sara :) Hon fixade dm gratis idag, så snällt.
Iallafall. Hoho jag har blivit handmodell för henne :) Lite kul sådär tycker jag!

Såå annars har jag inte gjort så mycket.. Tränade magmusklerna med ett intensiv pass. Skrattattack med andra ord. Och detta inträffade när stefan gjorde bort sig på pizzerian.

Ikväll kommer Stefans biiil till oss. Precis innan vi köpte den, eller i samband med affären så fick vi/dom en förfrågan om bilen skulle vara med i en kommande långfilm reggiserad av Måns.. nånting.. Han är känd iaf. Kul va, men det blev inte så pga tidsbrist och sådär..


Så anyway, vi ska se filmen Micheal Clayton, The truth is what he makes it senare.. Berättar om det var något att se senare..




 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

felsägningar

 Haha den här veckan har varit full med felsägningar. Jag är en sån som aldrig igentligen tänker på vad jag säger (bara när det gäller seriösa saker, för då tycker jag att man alltid ska tänka före man talar!!!). Här är två exempel på vadfhan jag har sagt för knasiga grejjor;

-"I helgen när jag skulle köpa potatis. Eller godis menade jag ju...."
-"Det var som när vi va i Danmark.... Thailand menade jag... !"

Haha och nu har även Stefan hakat på mitt spår och börjar säja fel.. Vi var nere på pizzerian och skulle hämta våran pizza vi beställt. Vi får pizzan betalar och får tillbaka växeln. Då säjer Stefan högt och tydligt;

"-TASK!"

HAHA taask?

Jaah iallafall, stämningen blev typ halvskum och pizzabagaren sneglade upp lite halv misstänksamt medans jag ser hur stefan blir såhär ihopsjunken och fundersam på ett underligt sätt. Direkt när vi kom ut frågar jag stefan

-"Sa du Task?!"
-"Jaaa fhan, jag trodde inte du eller någon hörde det. jag stog och tänkte på något annat!!"

Hahahaha. skitkul tycker jag..

Stefan kallade mig Taskmört häromdagen. Mitt spontana svar va

-"Och du e en Tösk mart!!!"
Hahaha, vad fhan e en tösk mart!?"
kul kul.. Iallafall, jag säjer sjuka grejor, och andra får skratta, det är lungaaan! 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad jag har gjort idag då..

Idaag har jag;

Gått 16000 (!!) steg.
Varit på arbetsintervjuv
ätit på pizza hut (alla 16000 stegen försvann... hmss, men det var gott)
hyrt filmen River queen eller vafhan den heter..
Varit på G26 med min älsklling och kollat på kläder till honom..
Insett att vi INTE har lov nästa vecka (!!!!)..
Insett att jag måste plugga den här veckan..

Ikväll Ska (?) jag;

Gå flera steg (kommer aldrig att inträffa)
Spela tv-spel och knäcka älsklingen i skjutspelet med zombierna eller vad det nu e förnått.. (säkert My, säkert....)
kolla på filmen
Ta ett långt varm bad
Sova tidigt som fhan..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lilla Ida, akta diiiig

image113

Haha fhan va sööt due.. IDA!!

va bara tvungen att ha den här bilden här..

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godmorgon Sverige. (inte för att typ ens en 50000000000 del av svenskarna läser min blogg men men..

Goodmorgon dog morgon hööör fåglar sjunga högt i skyn... nämen allvar..

Haha satt och lyssnade(lyssmar) på  the voice nu imorse ovh hörde kommentaren "Blondinbella, men vafhan hon e ju bara en blond fjortis, hon e ju sämst" Haha.. Inget ont om henne då dåå.. men de va faktist en klockren kommentar i sammanhanget. Låterbara kommentaren tala för sig själv nu..

Wellwell, Ska till tandläkaren idag, Kul.. nej, han e skitläskig och de va IDA som lurade dit mig =( blä..
Sen blir det bara lugn myskväll(ovanligt?!! ) med älsklingen hoppas jag.

Aha nu e jag försenad tror jag tror att jag vaknar typ 3 timmar innan jag började.

Hugs and kisses.. See you later - aligator.. Byebye, hejdå, ciao .. aja men hejdåå!!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Christian louboutin = <3

Skorna är designern Christian Louboutin's skapelse.
Helt underbara med röd sula.
Villha-begär..
Hett!!

image108


(Bilderna är tagna HÄR ifrån.)
 

Permalink Bilder Kommentarer (6) Trackbacks ()

Detox..

Jaha började med min detoxkur igår morse vilket betyder att jag är inne på andra dagen idag. Hade sjukt ont i huvudet både igår och idag men jag tvivlar på att det är pga detoxen. (man kan få huvudvärk 3-4 dan när gifterna lämnar kroppen!). Iallafall. så har det hiitls gått bra. Har godis kakor och läsk framför mig men jag har inte rört det(Ännu..). Det jag har ätit är frukt; Ananas, vattenmelon, banan, apelsin och jordgubbar. Lunchen blev sparrissoppa och till middag igår åt jag kickling med sallad och klyftpotatis(?). gott var det.

Så.. jaha vi får se skriver väl mer om det om det händer något haha..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Suuug.

Min fru behöver inte ha bröst som Dolly Parton eller ben som Sofia loren, inte
heller utseende som Cindy Crawford, men hon ska ta mig fan suga som en wettex.

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

"Ser du gult nu?!"

Äh Fyfhan vilken seg morgon. Ligger hemma i soffan med datan och lyssnar på "Vakna med the voice". Man hör riktiga dansarlåtar och blickar tillbaka på det förflutna.. För två år sen skulle jag säkert ha vaknat bakis och helt seg nu, PÅ EN MÅNDAG.. mm, kul liv. Helt seg, ångest för helgen, som smygbörjade redan på tordagen (onsdagen..?), och sen vilt party med dans på borden eller softarkvällar hos några halvsköna typer som samtalar typ;
-"Ser du gult nu?".. 
Mmmh ni förstår. Sjuka fester som kan sluta hur som helst, det vet man inte, och vi hade ingen tanke på att ens fundera på vad.. Vi festade galet, på båtar, på klubbar hos folk i limousiner(vart fhan kom det ifrån lixom, ingen visste varför.. :S) Hos sjuka massmördare (?) typ.. men vadfhan.. Vi ville ju bara ha kul?!!...

VADÅ KUL?! Jävla idioter... Vi kunde varit toalt sönder och samman våldtagna, styckmördade och kidnappade. Och ja det har varit äckligt nära allt för många gånger, men vi sket i varningarna, vi såg  gult, grönt, blått, lila.. Vi såg hela jävla regnbågen, vi såg bara inte hur jävla fel allt var.  Vi är ett gäng brudar, speciellt en, som alltid kommer finnas med mig i tankarna. Ni kommer aldrig försvinna.. Vi har gått igenom mycket och vi har faktist haft jävligt KUL, och det får man ändå inte glömma. Vi har inte gjort allt förjäves, det ska man inte borste från, vi har haft roliga stunder och vi har jävligt mycket minnen.. MEN ändå..

Att byta ut det livet mot det här livet jag har nu var det bästa jag gjort mot mig själv.. Visst man tappar kontakten med alla som sitter kvar i hela festarvärlden och bara ser  regnbågsfärger, men det är sånt man får bortse ifrån om man vill må bra i sig själv och anser att det är viktigare. Jag har aldrig mått så bra och jag är jävligt stolt över mig själv att jag lämnade allt bakom mig och gjorde det av egen vilja!

Nu kan jag bara tacka alla underbara mnniskor i min närhet för att dom finns och hjälper mig fortsätta ha en underbar vardag. Jag vet att den enda jag kan tacka för att jag mår som jag gör idag är enbart mig själv, men alla vänner och Stefan och folk i min närhet får mig att vilja stanna kvar i Icke-regnbågarnas land.  Tack!♥

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

E-vitamin paket

-Jaa hallå ja...

Mhm idag fick jag mitt paket från e-vitamin.. (efter typ.. 3 månader?:S) .. Så nu ska jag bli renad i kropp och själ och få naglarna och håret helt och fint va.. mm man kan ju hoppas iallafall. gud så vacker man ska bliii :) hihohi.. 
Detox och hårkontroll.. får se om det funkar och blir nåt bättre =)  

image106image107

Såå, söndag igen då.. Fhan vad hegerna går fort. Helt sjukt.. Iallafall, blir nog fullt upp i veckan, hoppas jag får nått gjort i skolan oxå.. hopplöst, man e ju fhanimej trött hela tiden.. menmen, blir kanske nån fika med Sali och systeryster...  Om dom har tid..? :P

Permalink Skönhetstips Kommentarer (1) Trackbacks ()

En marslista kanske?

Mars bästa;

- Fixade naglarna och det blev ap snyggt och inte dyrt! 

- Träffade Ida i skolan igår, (vi har inte setts på mer än 3 veckor, katastrof!)

- Ida såg att jag har blivit smalare? Haha, det var ju kul at höra ..

- Min kära mor och jag ska till ett spa och göra ansiktbehandling den här månaden (hoppasjag..)

- Det är vååårväder, idag iaf..

- 8 månader med älsklingen om någon vecka. <3

- Sommaren närmar siig och man kan gå i Puuump och skinnjacka (Om man hade någon???)

- Detoxkuren närmar sig... Äntligen, på måndag ska jag börja...

Någon som kommer på någonting mer??

Permalink Allmänt Kommentarer (10) Trackbacks ()

Mitt namn var My.. och jag kan inte koka pasta

Haha jag förvånar mig själv ibland..

Jag kan fhanimej inte laga mat, försöker koka pasta nu men det gååååår inte! 
jag kan inte skriva normalt med mina naglar, jag ska tvätta händerna och går ut ur badrumet utan att stänga av kranen (varför, jag vet inte?) jag har tänkt att jag ska sätta på en asbra låt i 1 timme nu, har jag gjort det? nej!.  Jag kan inte koka pasta, jag har sagt det redan, men skitsamma jag hör hur det kokar över nu...

Jaha... och mitt te är översockrat och inte gott. men jag dricker det ändå..

såå... vad ska jag göra idag då? inte gå utanför dörren iaf för då kommer jag säkert glömma bort hur man går i trappor, ta dubbelsteg och trilla ner för 6 trappor och slå ihjäl mig... eller glömma att andas eller nåttsånt..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är egoisktisk..

Jag
Ny profilbild..
 

Permalink Bilder Kommentarer (4) Trackbacks ()

Nine inch nails...

Haha närå. Men nu är naglarna helt klara.. Var tvungen att ta av mina akrylnaglar helt (efter bara en vecka typ..) och göra nya.. Va hos en tjej som heter Sarah, jätte snäll och gullig, som gjorde Ida's naglar förut.. hade tid där kl. 18,00 igår kv'll och vi satt till kl.23.15 haha, det tog 4 timmar att bara ta av naglarna så vi hann inte klart riktigt, så jag vokade ny tid idag och kom precis därifrån.. så totalt sju timmar tog det att göra dom haha.. Men dom är helt underbara.. Fick massa gratis tatueringar och stenar + gillter gelé.. jätte fint..

Igår lackade hon naglarna så det skulle se bra ut för tillfllet.. så här blev det:

image103
rosa lack (Chanels, underbara "plastiga lack".) sen en svart kant, och mellan ett silver streck.. Sååååå fint.. älskade det haha.

image104
Dålig bild men här är naglarna helt klara... Fransk med glitter gele och stenar + tatueringar...

Tack Sarah!!


 

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mars jävla depplista... jag är extremt negativ nu

MarsMarsMarsMarsmallows!...


Hela mars kommer att bestå av liistoooor..
Justprecis...
Här kommer hela mars Nejförihelvetejagvillintealls-lista..´


-Neej till att börja skolan och hårplugga efter tre, nästan fyra, veckors underbar ledighet!

-Börja träna, äta nyttigt och allt annat såntdär häslosamt som man säjer att man ska börja med.. Det är ett söndagsyndrom tror jag?!...

-Att jag har ÄCKLIGT ont i ryggen!!! måste gå till en läkare..

-Att diska utan diskhandskar?(inte bara för marsmånad..)

-Att akryl/gele naglarna jag gjorde i thailand redan börjat lossna (oväntat..?!, nej..) och att jag måste göra om dom..

-Inga pengar.. det suger, jag vill ha en skinnjacka och stilettklackar

-Jag har redan börjat fjälla (som jag säjer.. andra påstår att det heter flagna... menmen).. vitfläckig.. mindre fint:(

-Varför har E-vitamin så jävla svårt för att skicka ut mitt jäla paket.. det var typ 2 månader sen jag beställde.. Happ nu fick jag göra en ny beställning iallafall.. (TACKSÅJÄVLAMYCKETFÖRHJÄLPEN...)

-Jag ligger efter i alla ämnen sjukt mkt.. hjälp... någon.. ?


Jahaaaa.. Bitterfitta, javisst :) My var namnet, kom ihåg mig.. pusspåer..
 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Naglar(?) och andra saker..

Tråååkiiggttt...


Jaha, nu sitter jag har och väntar på att Stefan ska komma hem igen.. rastlös..
vad händer ikväll då? Kanske middag och bio med mamma.. Mycket möjligt, annars bara ta det lugnt..Jaahajaaa.. Mer bilder..
Thailandsbilder.. ;P
image101
Nagelförlängning..
Jaja
, billigt var det, men dom börjar redan lossna..
Någon som har något bra tips på ett ställe där man kan göra nya, inte allt för dyrt men som är duktiga??

image102
Shopppiing..
:) kulkul.. Hittade dom läckraste lila färgerna på ögonskuggor någonsin.. Får se om dom kommer till användning någon gång.. Annars var det underkläder, två andra ögonskuggor (Bruna nyanser och korallröda) ett rouge från bobbi brown.. och euphorias parfym blossom.

 

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()