blivande nagelteknolog :D

Hallå....

Nu har jag fått alla paket -typ en vecka sen iofs men ändå ;D

såå, jag har köpt ett nagelskulptureringskit eller vad de nu heter hihh.

Uvlampa, gelér, filar, penslar, cleanser, desinfektion och allt vad det nu är (=


  • 500 naturella tippar
  • fyra gelér - undercoat, pink, white och clear
  • 1 pensel
  • filar+buffer
  • instruktions dvd
  • mallar
  • lim
  • cutter
  • cleanser
  • topcoat
  • Uv lampa!

Sen köpte jag till 7 st gelé penslar :)



Och ett glittergelé ;D

så jävla roligt, ska ta en utbildning till nagelteknolog direkt efter skolan :) bestämt och klart. såå snart när jag blivit bättre och så får ni komma till mig och vara försökskaniner haaha! (om ni vågar :S?!) ;D

Tack Sarah för all hjälp, du e underbar!! :)

Kommer lägga upp bilder på mina första naglar (som jag gjort på mig själv hihi..) imorgon...

Permalink Bilder Kommentarer (5) Trackbacks ()

fra-besluts moderatskit...

-"Jag kan inte vara medlem i ett parti som företräder idén att avlyssna alla svenskars mejl och telefonsamtal"

Så uttalar sig MUF-ordföranden Niklas Wykman om FRA-beslutet-

Han skriver även
"Om moderaterna inte ändrar sin position i FRA-lagstiftningen saknar de mitt stöd"
i sin blogg

Jag säjer bara det; TACK OCH ÄNTLIGEN en moderat som kan erkänna att deras parti (ännu en gång) faktist har jävligt fucked up;ta förslag!


fra beslutet grundar sig på att man ska avslyssna alla på heltid.!

STÖRT! de e fhan omänskligt, gå o häng er!

Ska vi bli övervakade hela jävla tiden.. helt sjukt, dom kan väl lika gärna sätta en patrulerande snut på runda i allas hem oxå på heltid för att se att alla svenskar skiter lagligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

La Ink - Piixiiieee

Okej alla har väl sett Miami ink med allas favorit Ami James.. Och alla har väl förmodligen sett La ink oxå, med Kat von D.

Hon är ju en gud på sitt sätt och hon är gaöet uppskattad och älskad av de flesra. MEN.. Min favorit är varken Ami eller Kat..

Jag älskar den här bruden!;



Nämligen PIXIE!
så jävla söt och glad o gullig hela tiden.
De e hon som sprider glädjen hon humorn. Hon skrattar typ hela tiden o e bara allmänt söt och vacker(enlgit mig)


Cupcakes, tårtbitar nallebjörnar glassbitar stjärnor och andra färgglada saker över hela hennes kropp matchar hennes livliga personlighet.


well vad mer kan jag säja, så snygt trashig o söt samtidigt :) keep up the good work..

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

besatthet, Milano square!


haha okej, jag e tvungen att inleda inlägget med påsen från Rosycheeks där jag köpa Milano square skorna/väskan..



SKOOORNA!




O väskan+skorna ;)

gaalet.. så jävla underbara skor, klacken sitter på helt rätt ställe och dom e av äkta skitt så dom formar sig efter foten. :) mmhm..




Älsklingar ;P

 

Permalink Bilder Kommentarer (3) Trackbacks ()

Semesterplaner..

Sååhåå,  nu till dagens planer.. har försökt ringa Sali den lilla apan för vi skulle ses och käka nåt (tror jag) och snacka lite skit men hon svarar inte.. Börjar sakna dig nu brudfhan :(

Sen kl.5 ska jag jobba.. Inte höjdarkul men.. får träffa söta Isabell iaf :) alltid kul.. Bruden garvar alltid sönder sig hahaha..

såå sen då, sen får jag skjuts hem (hallelulja) ska nog käka med mamsi också.. stefan kommer inte hem förens 11-12 ikväll? :S Jävla jobb han har asså.. fyfhan..



Anyyyway, de e semester nu snart :) Ska ha ledigt hela juli så då blir dett till stefans föräldrars landställe i Dalsland, skit mysigt :) Ska dit med hans syster och systers söner..

sen flrhoppningsvis en vecka i Italien oxå? :D hihi. mina förhoppningar iaf..


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

väääntar med spänning..

Hohoo, snart snart snart..

Haha har ett litet projekt pågång nu.. Ska bli skiiiit rolit måste jag faktist säga :) wiieee...

Nu i veckan kommer jag få hem typ.. ett stort paket, och 3-4 små ;P sen brakar helvetet lös.. ni kommer få följa med på mitt lilla påhitt här på bloggen (om inte allt går åt helvete.. men de ska det ju inte göra hoppas jag)

Ni kommer sääkert inte bli förvånade när jag väl berättar vad det är förnågot ;P



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fuck u, drugbitches!

Till alla er unga tjejer och killar där ute. Till alla er tomma och påverkade människoskal. Till alla er som inte tycker att livet fyller sin funktion utan det syntetiska (jag vet att ni tänker, men vadå jag håller bara på med naturliga saker, jaja okej visst tjena... hejdå) skit ni trycker i er. Till alla er som någonsin varit så naiva och fortsatt med skiten med en tanke från början att "ni bara ska testa för att allt i livet måste testas en gång" men sen fortsatt med tanken "nej jag är inte beroende, det är bara på kul"..

Till alla er vill jag bara säja, även om ni inte kommer fatta det förens döden ligger mitt framför ögonen på er, Ni är så jävla Dumma, naiva, bortblåsta av er själva, egoistiska och SJÄLVUPPTAGNA! som inte slutar förstöra er innifrån och ut som ni gör.

Jag snackar inte om alla nu, utan folk i min närhet som stått mig nära men som börjat i skiten och sen fastat pga sin dåliga jävla självdistans. Folk som svikit mig, gång på gång, svikit sig själva, sin familj, sina anhöriga, sin omgivning och sitt egen omdöme. Jag snackar om folk som anser sig ha en rättighet att sitta och tycka synd om sig själva och att livet e skit för att sin uppväxt varit fucked, för att killen dumpat en, för att föräldrarna ligger i skillsmässa. SORRY GUYS, men de e ingen ursäkt för att sitta på sin, efter för mkt pundande och medlidande för sig själv, beniga röv med jointen i käften, kokset liggande undernäsborrarna och nålen i armen! heeelt bortblåsta med ögonen uppe i hjärnan som vid det här laget inte funkar längre för att dopaminet inte längre kan produceras av sig själv utan Ecstasy, dregglande, benig och förstörd. Många har haft jobbiga barndomar, alla har haft problem i livet, allas föräldrar e väl en pain in the ass nån gång? eller vadå, JAG VET ATT ALLA MÅR JÄVLIG KASST IBLAND, men de e fhan ingen anledning till att bli helt förstörd själv! Folk har lyckats ta sig ur de mest svåra situationerna förut, utan droger, utan onaturliga jävla äckliga saker som får hjärnan att förvridas och framkalla små rosa elefanter.. Ingen behöver egentligen dom där små rosa elefanterna. AND THATS A FACT! Fhan, brudar killar, ni e smarta varför gör ni såhär mot er själva? Att sitta och smoka lite då o då vadfhan de har väl maya indianerna gjort flera 100 år tillbaka,(och ner jag förespråkar INTE droger på nåt sätt) men de går till överdrift när man sitter på toaletten i skolan under 10 min rasterna och puffar vid luftventilationerna eller hur?!

Jag vet inte hur ni andra tänker, men när man ser att ens bästa närmsta vänner går från smart snygg och rolig till pundad, beroende och korkad så blir man fhan ledsen och arg. Orden för det går inte att beskriva. Man känner sig frustrerad som inte kan hjälpa till, arg som låtit deras liv utvecklas på det viset även om man aldrig kan kontrollera någon annans liv, besviken att en människa som stod en så nära låtit sig själv bli en sån människa man bara vill spy på när man ser den.

Ni som tycker att jag e dum i huvudet för att jag skriver såhär om mina förra väldigt nära människor har uppenbarligen inte varit i samma situation, eller så är det för att ni inte förstår mina känslor bakom den här texten. Ni som tycker att jag borde hjälpa till mer, -Jag har gjort allt jag kunnat, deras liv ligger inte i mina händer, nu får dom göra vad dom själva anser är deras egna väg.

Ni som sitter och läser inlägget och känner att ni håller med och förstår budkskapet, till er vill jag säja -gå eran egen väg och följ aldrig dina vänner fotspår utan skapa dina egna, din vän är inte du även om ni kallar er själsfränder. Umgås inte med folk som får dig att må dåligt över dig själv!

Känslan att sitta framför en vän som sitter och kokar upp en sked framför er, fyller sprutan som sen kommer blandas med några droppar blod. känslan av att kolla på den här människan, som snart kommer att förstöra hela livet med ett nålstick är så vidrig, tom och oförklarbar. Att se hur det går ut i blodet, för att förvrida den vackraste människans ansikte till någonting så extremt ångestfyllt men ändå rofyllt, panikartat med ändå lugnande..  Det är någonting jag aldrig skulle velat se om jag fick ändra det. Jag kommer ALDRIG mer acceptera sånt skit i mitt liv!

FYFHAN vad jag hatar droger. Det är så vidrigt så jag mår illa av att bara tänka på det.. Jag har uteslutit droger och sånt skit från mitt liv och de är fhan det bästa jag någonsin gjort. Jag dricker knappt längre, även om jag inte klassar det som droger, men det är ju inte nyttigt de heller så att säga.. Anyway, jag var tvungen att skriva av mig och ni som lyckats läsa er igenom det här hoppas jag tycker ungefär samma som mig. Keep out of trouble, byeeee

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Karma will hit yaaaall

HAHAHA

Karma is going to kick your asses!!





(förlåt.. var bara tvungen ;P)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

dö era jävla jävlar...

JAG HATAR FOTBOLL, EM, VM, OCH ALLT VAD DET HETER!!!!!!!!!!

Det kommer förstöra mitt liv, lägg ner skiten!
Fattar ni hur många förhållanden som pajar pga fotboll eller? jag säjer bara en sak! FUCK ALLTSOM HETER FOTBOLL! Det dödar mig!


BLÄÄ! HEEEEJJJJAAAA RYSSSLAAAAND (okej Sverige spelade visst inte mot ryssland utan spanien ikv'll!)  som sagt.. I DONT GIVE A FUCK!


hoppas alla trillar och slår sig.. HÅRT..


jag vill se blod!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Systeryster har tagit studenten.. äntligen haha.

Förresten så..

GRATTIS SYSTERYSTER TILL STUDENTEN!


Nu e hon utbildad florist, duktig som fhan, och har redan fått fast anställning på en blomsteraffär i Kista!

Wish u all luck sistaah ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sverige vs. Ryssland..

Hallåå Sverige. E alla galet taggade inför sverige-ryssland idag lr?
Haha.. fhan de e någonting med mig och Ryssland.. Jag har fått höra, inte bara en gång utn jävligt många gånger, under de sista två åren att jag SER RYSK UT?!... jaha. okej och de tar man på vilket sätt då? Anyway jag avgudar det ryska språket och (försökte) faktist plugga lite ryska på A kursen i höstas.. Jag och 21 killar. skit kul, not, jag hoppade av efter en och en halv månad. MEN.. jag kan lite iaf.. typ.. snusk. men iallifall. Rysk? okej på vad sätt då frågar jag? Har fått höra att de e för att jag bla. har stora ögon, fylliga läppar (eller inte!!), rysk stil(?!), graciöst kroppsspråk och kurvor.. (hms... ) Jag tror dom jävlarna ljuger! Hahahaha. Menmeen..
Tar man det inte som en komplimang så e man ju negativ och de vill man ju inte vara

Iallafall HEJA SVERIGE nu käör vi för fhan. fram med golfklubborna och på med hjälmarna så spelar vi fotboll så de bah ryyyyker! 
Ni fattar att jag e ganska ointresserat va egentligen!?:S men e de em så e de.. har jag fått höra..




Ni ser.. Sverige smink. Inte Ryskt smink!
Jag e på G ;)

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Babyrooosa

Tänkte lägga ut bilderna på dom rosa tipparna som Sarah fixade för några veckor sen..

 


Häftiga va. babyrosa tippar med vita sträck i.. sommrigt och härligt.. Men nu älskar jag mina ganska korta naglar (i jämförelse med hur dom va innan.)


TIIIPS: Sarah i zinkensdam som sitter och fixar naglarna på Haircut, Jordens gulligste tjej, det är hn som alltid fixar mina, Idas och Salis naglar. Blir alltid jätte fint och naglarna blir alltid unika och välgjorda. Gå dit om du vill få sommarfina naglar nu i värmen :) bara o fråga så skriver jag ut nummret..

Permalink Skönhetstips Kommentarer (0) Trackbacks ()

Smaka på stockholms chorizo.. (?)

Halloooow allihoppa.

vaknade för någon timme sen, lite lite bakis.. bara lite..
hade jätte trevligt igår kväll. Satt med älsklingen på resturangernas dag igår kväll med sali, hennes kille Sami Jannice och Michaela och drack lite öl och umgicks. Jätte trevligt att äntligen på träffa din blivande man sali!!! efter 8 månader.... hahaha..

Efter det, runt 12 tiden tror jag de va så drog jag och Stefan till tunnelbanan och skulle dra hem men icke sa nicke.. Vi träffade på Jossan och hennes tjejkompis på tunnelbanan som skulle till medusa. så vi hoppade av i gamla stan. Vi drgo ju iofs inte med dom till medusa utan drog till en mysig liten irländsk pub i gränderna där i gamla stan. og en öl och nån cider sen åkte vi och köpte kebab.. haha fhan va gott de e med kebab när man har druckit öl en hel kväll..

Meeen men. tack allihoppaa för en jätte trevlig kväll :)

Ska egentligen va o grilla chorizo (eller hur va de vi sa om de nu?;P) med alla från igår, men de verkar som om folket sover.. eller gör nåt annat haha.
'

So long....



 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hosmor är i farten!

kan föresten slänga upp lite bilder på min underbara sommarmat och drink för några dagar sen. haha

Bresaola, Lufttorkat oxkött med ruccola svartpeppar olivolja och parmesan, Underbart på sommaren eftersom att de e gott och lagom mättande


Rosa bubbel till det kanske? haha nä, men sommrig ciderdrink :D



Vit chokladmousse med färska jordgubbar och riven vit choklad över.
Behöver jag säja nåt mer lr ;P




Sååååå kul va. lite tips från husmor Myyyy

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdate

Jaaa Nu var det ju ett tag sen jag uppdaterade här. Fhan de har varit heeelt dött. solen skiner ute och jag kämpar på här haha. Närå, men nu går saker och ting jävligt mkt bättre iaf :)

Har fått jobb. Svensk bokningsserivice för er som e intresserade ;) Bokar in möten åt oberoende finansiella rådgivare. Kommer typ gå i min mamis fotspår och bli ekonomi assistent. hahaa. kanske inte ;D

Systeryster tar studenten idag :D Ska på utspringet kl 12,00 sen bli det mottagning på båten. myyyspys.

För övrigt då så har det väl bara hänt små saker.

Va o fixade naglarna hos Sarah igår, blev jätte fräscht, Lite kortare än innan så nu har jag typ mina egna med förstärkning på, känns bra till sommaren.. Nu e dom lackade med ett polygrafiskt(eller va de nu hette..) lack från china glaze, riktigt grymt! försökte få med därgskiftningarna på bild men de gick väl sådär.. slänger upp en bild så får ni se



Niice va ;)

Var på skärgårdsbåtens dag igår i Vaxholm. Gammal tradition vettni ;P haha. Mysigt och komma till vaxholm på såna dagar och träffa alla gamla pooolers haha.
Träffade huuur många som helst, fhan vaxholm har inget slut känns det som, även om de e så litet haha..

Träffade bla. Ellis, Lollo, Emma Jätte mysigt gummsisar :)
Gynther, bellman lindhe o daniel alltid med ölen i högsta hugg?! :S kan någon förklara grejen haha..

Men meeen de va kul :)
Ska slänga upp lite bilder på Dom Uuuuunderbara märkes (brukar inte lägga så mkt pengar på märken.. men kvalitet säjer jag...) skorna och väskan (som hör ihop) som jag köpte på rosycheeks igår i vaxholm. HELT JÄVLA OTROLIGA. galet jag stog och skakade i hela kroppen när jag såg dom igår.. var tvungen :$ hihi..

så nästa inlägg blir det skor och väskor från lyxiga Milano Square ;) Missa inte!

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()