Ett år älskling :)

Dessutom vill jag meddela alla att jag och stefan firar ett år idaag!!
(både som par och samboer haha)



Du har gjort mig till världens lyckligaste flickvän under ett år nu älskling, och jag hoppas det blir måånga många mer år med massa galenskaper och mysiga stunder :)
Allt med dig är så underbart. Sättet du behandlar mig, som ingen annan någonsin gjort. Sättet du ser på mig, tar på mig och pratar med mig.
Jag älskar dig mer och mer för varje dag.
Tänk att tiden har gått så fort. Jag tycker det känns som bara igår när vi satt på balkongen och snackade skit och drack öl o lyssnade på Metallica för första gången..

Iallafall så har vi tänkt att fira med att gå på en mongolisk restaurang med helt underbar mat och sen gå på bio. Blir bara enkelt idag eftersom att vi drar till dalsland imorgon igen. Vi ska under veckan eller nästa ta in på nått schysst hotell utanför sthlm två nätter och fira 1årsdagen lite mer ;) med skumpa och jordgubbar på sängen kanske hehe.


Iallafall så vill jag tacka dig älskling, och alla andra som hjälp oss klara alla saker vi tagit oss igenom under det här året!



Puss puss

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Dalsland!

Hallå alla :) Nu har vi (i Torsdags) kommit hem igen från Stefans föräldrars landställe i Dalsland. De va helt underbart, vi va där med Stefans syster Camilla och hennes söner Daniel och Viktor.
I nästan två veckor var vi där, men vi drar dit igen imorgon haha. de va så jävla skönt o bara vara där o bada och allt så vi känner att vi inte har något att göra här i sthlm igentligen.

Här är lite bilder från dalsland iad :)

stora huset;

Lite längre ner fanns ett till hus precis vid vattnet som oxå är deras :)


Jag och Stefan + grabbarna i strömstad. :) och halva lilla morris..



morris, världens sötaste hund;


Han är min!! (inte.., men jag vill haha)

såå lite bilder, kommer nog mer senare :)
Längtar tillbaaakaaaaa

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()