Lyx pannkakor

Hoho, jag har lärt mig att laga pannkakor, och att vända dom i luften, Den ni! hih..

image153

pannkakor med bananer och chokladsås toppad med lite jordgubbar, Ap lyxig frukost/lunch eller dessert..


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lush favoriter - tvålar

Tänkte dela med mig av mina lush tvål favoriter i det här inlägget;

image1491. Honey i Washed the kids -   är en jättesöt tvål (på alla sätt). Det är svårt att inte tycka om den, när man ser biten, dekorerad med bivax och vet att den är gjord på honung och aloe vera. När man sedan doftar på den, är det svårt att inte älska den. Vår kära gamla Honey Waffle har tackat för sig och gått i graven, men återuppstod i en mycket bättre skepnad som Honey, i Washed the Kids. Som en bonus minskar denna söta tvål ditt trånande behov av sötsaker. Försök inte äta den bara, tvål kan dofta osannolikt gott, men smakar ju gräsligt!
image1502. X-tra virgin olive soap -  Extra näring för huden. Denna vackra olivgröna tvål, komplett med olivfrukten och löven från olivträdet, är gjort på vitaminrik kallpressad virgin olivolja för att mjukgöra huden och hjälpa till att behålla den len och mjuk. Vår olivtvål innehåller även en blandning av frankincense, svartpeppar, ros otto och koriander för att avgifta och förbättra hudens kondition.
image1513. Lily savon - En spektakulär,  krämig, liljevit tvål med en otroligt sexig doft av liljor, inspirerad av Paul O´Grady´s Drag Queen alter ego "Lily Savage". Använd den över hela din kropp!!
image152 4. Miranda - Oj, oj, oj vad du kommer att gilla den här tvålen! Fräsch och fruktig, gjord av C- vitaminrik kiwifruktdekokt mixad med ylang ylang. Tvätta dig med Miranda Soap för en fruktig, frisk och hudvårdande känsla!

Min personliga favorit är Lily Savon som doftar underbart av liljor. Den är krämig och svår att inte bli basatt av!

Tänkte dela med mig av vilka andra hud och hårvårds produkter jag har testat och använder senare.

Permalink Skönhetstips Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cuccio Naturale..

Måste tipsa om den nya, lyxiga och organiska hudvårdsserien Cuccio naturale´s underbara hand och fotkräm "Milk and honey butter blend" med doft av honung och kola. Den innehåller bla. Vitamin E, Jojoba och honung.

image148

Den här handkrämen känns inte bara oerhört lyxig och len på händerna utan den går även in i huden väldigt fort och doftar underbart flera timmar efter. Mjukar upp händerna rejält. 298 kr på nagelakuten. Fonns även på olika nätbutiker och på åhlens city.
 
Så om ni är som jag, och inte riktigt har hittat någin handkräm ni verkligen gillar, prova den här..

 

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

China Glaze..

Sitter och kollar på Eleven.se och hittade ett nagelmärke med namnet China Glaze. Helt underbara färger. Allt från skrikiga chockfärger till mer neutrala gulligullrosa. Loevly.. 98 kr st...


image145image146
Okej personligen så är den orangea min favorit.. vet inte varför med jag har blivit helknäpp på orange.. underbart i sommar när man är brun och håret solblekt.. den rosa är en såndär härlig "barbie plast färg..".. jag vet inte om jag själv hade valt att frivilligt själv ha gröna naglar, men de e säker as ballt på någon annan.. :)
image147
Någon som vet om dom är snabbtorkande? (jag har alltid förmågan att lyckas vara så jävla otålig när det gäller nagellack. )
 

Permalink Skönhetstips Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sushii - kattmat... Same shit, different name..

image144

Kan ju passa på att berätta att jag har testat Sushi nu.. Jag tänker ALDRIG mer äta kattmat! Fysatan.. Avlopps smak. (om jag nu visste hur avlopp skulle smaka, men jag har kännt lukten!!!)

Ser gott ut som fhan, och advokadoprylen var god. men resten.. Nä, fisk överhuvudtaget är inte min thing.. Jag håller mig till skaldjur ;)

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()

Long time, no see.. ;)

jaa nu är sommaren här.. känns det som.. vintern lurar npg lite bakom hörnet fortfarande, men hoppas att värmen håller i sig ett tag nu..

Hade matteprov idag. det gick AAAASBRAA: haha nä skämta bah :S heelt åt helvete tyvärr. det gick inte bra alls.... har varit på typ 5 mattelektioner på en hel termin, lyckaat..

aja lite bilder istället nu då :)


Och jaaa jag veet. mina brillor.. Dom äär tuffa, men inte på mig. jag skiter i det och använder dom ändå.. mymymymyyggaa.
image141
Ida och jaag på terassen i skolan igår.
tyffingar.. hah

image142
Ida på våran lilla picknic i gamla stan idaag :)
mysigt.

image143

Jaja ett helt inlägg tillägnat Ida. Love ya biatch ;P
 

Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()

Man får akta...

..akta sig noga...

Okej jag har insett att jag verkligen måste sluta köra med mina interskämt här på bloggen eftersom att ingen förstår det roliga med det hela och bara tror att jag e ett jävla psycho som flummar runt utan poäng, vilket alltså inte är fallet! Så nu har vi det utklarat..

jahap var väl bara att fortsätta på det första inlägget då som jag sa att jag skulle.. om det nu intresserar någon, förmodligen inte, men jag kan reda ut för mig själv vad det är jag har att göra nu..

´På fredag då, hade jag planerat att vara apfriskt och så ska vi åka iväg till IKEA och köpa en garderooob,wiee äntligen kommer det bli ordning och reda i sovrummet. Vi ska även köpa en hög byrå enbaart för mig nämligen- en byrå med mjuka inlägg i för smycken och en uppfällbar spegel. Där i ska jag även ha smink hårprylar hudvårdsprodukter osv och sånt roligt :) Stefan e så söt som verkligen förstår att jag är i behov av en sån möbel.. Vi ska även köpa en skit snygg byrå och en tavla till vardagsrummet.. kanske blir lite badrumsprylar oxå eftersom att det ska bli klart i helgen..
Mer då.. Städa hela lägenheten, sätta upp dekaler i köket, fixa gym kort med gruppträning på f&s för gruppträning (Core stretch och yoga) Börja simma och basta (ofta..), fixa naglar hos saaarah :D (var tvungen att avboka tiden idag pga den här dumma förkylnngen  :( ..)  fixa psykologi uppgifterna, 9 st dom närmsta två veckorna..

jahap och att tilllägga är även att hela min släkt från Irland och Amerika har åkt hit till sverige för att fira min morfars födelsedag imorgon. Han fyller 90! sjukt. och jag kan inte vara med och träffa mina kusinbarn och alla pga .. ja ni vet... Förkylningen.. hms.
 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

02.06 och halva inlägget försvann..

Det här är helt sjukt.. Klockan är nu 01.51 och jag har försökt sova sen kl. 00.07 typ.. och som ni nu kanske förstår.. Helt utan något jävla resultat!! ÄR DET TACKEN FÖR ATT MAN FÖRSÖKER VARA EN ANSTÄNDIG MÄNNISKA ELLER?! närå. men seriöst nu (vilket jag förmodligen inte kommer kunna vara för tillfället,) så har jag varit sjuk sen i lördags. Feber, hosta, nysningar och en fet jävla huvudvärk som är lika jävla envis med att inte försvinna som jag är med att försöka beskriva mina kassa jävla liknelser till allt som typ bara jag förstår iallafall... 

Jag hade ju tänkt att fixa klart badrummet (som vi håller på att måla om och allt) städa upp sovrummet som ser ut som ett jävla bombnedslag på en såndär inrökt mysig sunkklubb på söder (vart i helvete fick jag det ifrån?! det går inte överhuvudtaget att likna vårat sovrum med en krog på söder bara så ni vet!!).. fixa fint i köket och måla om kaklet + sätta upp dekalerna på köksväggen (kommer bild när det väl är klart) osv. Fattar ni vilka feeta planer jag hade för helgen som sen gick upp i rök bara pga den här jävla fitt förkylningen som nån jävel bombade ner mig med av en typ hostning eller nysning på tunnelbanan i fredags?! - Du som gjorde det, du borde dö, hängas, skjutas och dööö åter igen. Skämms!


Jaha.. nu är klockan som rubriken nu sa 02.06 och halva texten som jag skrev om vad jag ska ägna min icke-sjuka tid (alltså den tid när jag blivit frisk) till försvann.. så det blir i ett nytt inlägg om... 3 minuter från och meed... NU. nä faktist inte.. men det kanske kommer snart., eller en annan dag..



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

heell yeah..

.. Äääntligen har jag hittat en apsnygg skinnjacka efter alla dessa timmar av meningslöst letande. Fyfhan vad skönt. Jag bara kände rakt av att den ropade på mig hoho. Kostade 4000:- orginalpris men den var nedsatt 50%. härligt :) såå fin, lite över vad jag tänkte mig i prisklass men ändå, det finns nog ingen annan i sthlm som har den iaf. Köpte även 4  par skor varav 3, hör och häpna folket, var utan klack. hoho. köpte  även ett par vita lackpumps med ganska lågklack oxå som lite finare promenadskor för 99:- kr.. härligt med såna kap..
Slänger upp en bild på allt sen och även bättre bilder på naglarna (som jag fått mycket komplimanger för tacktaack!!) imorgon innan jag ska färga mammas hår och så.. Nu ska jag typ träna lite tänkte jag (eller imorgon.. eller nästa vecka hoho..) och sen sooova. måste vara utvilad imorgon, kommer ha mycket att göra.. fyfhan. 

Anyway, see yaaaa ...



här kommer iaf en helt jätte onödig bild på en pannacotta med färska jordgubbar och riven choklad på som jag tog när jag och ida var och fikade i fredags .. mumsi
image140

 

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

besatthet

Wohow, äntligen hittade jag en aptuff färg på nagellack som ja letat efter läänge. Gosh´s nageellack.. ett oranget. köpte dessutom en nagellackspray som gör att lacket torkar snabbare från wet and wild. skit bra, fast halva flaskan gick åt. menmen.

Slänger upp en bild snabbt som jag precis tog. så fixar jag bättre bilder sen..

image137


 

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

tack Ida,för att du e bäst!

Tjuvlyssnat.se;

Pizzeria Roslagsgatan, Stockholm

In kommer en uppenbart dyngbakis kille ~25, och tittar på pizzamenyn. Han verkar ha svårt att bestämma sig.
Killen: Har ni purjolök?
Pizzabagaren: Jag vet inte! Vad är det på den?


hahahaha jag dog


Sitter och väntar på min kära pojkvän som skulle ut och ta En öl på snaps i solskenet. men sen gick han ut och partade istället och skulle inte bli så sen.. nu sitter jag här.. eeensaam i min egen trääädgååård.närå men men. ska gå o sova nu.  byyee fuckers


(and a special thanks to Ida Persson, ba för att du är du...)

Jag har en kniiv! -Hicckk...
hihoho

 

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fuuck me sideways..

V-Ä-R-D-E-L-Ö-S-T  



Jag måste fhanimej skaffa mig vänner

(jag menar fler än typ dom 3 underbara vännerna jag har nu dårå..)

image135


Happ, jag sitter är själv och dricker öööl. kom och joina mig om ni vill. Woohow ÖPPET HUUUS

äsch skoja baah...

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Vårstädning....

.. Med naglarna är fhanimej inte lätt ska jag tala om för er. Jag har ju haft korta naglar hela mitt liv osså nu. poff typ en meter långe KÄNNS DET SOM. hms, två st gick nästan av nyss iaf. en e på väg av :( blä. Men men, har tid hos Sara på fredag endå så ingen paniik :) Just nu är dom metalliclila som skiftar i blått/svar/rött med lite svart och silver, lägger in en bild så får ni se:)

Annars idag då.. jaa, skolan var väl ingen höjdare- alltid lika kul o träffa brudarna men.. fhan mediaproduktion en het dag e dööödande för humöret.. kollade på våran film.. haha skön ju.. asså nu.. städning.. Har städar badrummet, grunligt. rensat ut och slängt (JAG HATAR ATT SLÄNGA) fyfhan asså. skrubba skrubba bort mina naglar :( och nu ska jag ner med en tvätt till och hänga den andra sen vika allt.. sen blir det Thaaaimaat. Dom har nämligen öppnat en thai-take away här precis nedanför oss.. nice, hoppas det här gott:) öppnade idag..  wohow. så, det vat väl min helintressanta dag då..


Nu till något roligare;

image129

Färgen syns inte bra på bild tyvärr..
men de får duga..

Permalink Bilder Kommentarer (6) Trackbacks ()

Pillertrillare och minnen..

Ohh well. När jag ändå är igång så kan jag försätta att förgifta bloggvärlden med mina kassa texter och historier, så jag fortsätter med historien om Sali och mig.

Haha, fiifhan, vi är pillertrillare och tvåltorskar. Alltså, vi käkar fanimej alla vitmaminer man ngonsin kan hitta och har provat alla jävla pealingar, tvålar, krämer, osv som finns. Helt hopplöst, vi är försökskaniner. Stefan städade under sängen igår, och som han uttryckte det så hittade han "Ett helt apotek" under sängen. Haahaa. ja jag säjer så det...

Men men, fhan vi har sköna minnen, sali och jag.. Bruden är nog den enda som garvar åt mina skämt, (iochförsig är det typ för att hon missuppfattar dom och tycker att de e skitkul iaf, vilket iofs inte stör mig för man blir fhan glad när hon garvar..)  Welwell. vi avslutar varandras meningar, och det betyder att vi förstår varandra. Jag tänker inte dra upp historien om när vi hade varit på häktet och skulle käka chicken nuggets med currysås (tänkte på det som fhan igår när jag käkade det förresten) men du sali (och alla andra du har berättar detför *Skäms*) vet vad jag snackar om hahahhaahaa... lite kul va det...

image128

Sali; - "AKTA MIN LADD!!"
(Utserveringen på snaps... )

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

DU ger mig braa vibrationer

Jag har kommit på en sak.. Sali snor min blogg. Brudfhan, hahahaha.

Kom på något eget! närå skämta ba sötis :D

det jag egentligen skulle skriva var

Vi (Sali och jag) gav IDA ch LINN varsin rosa påse med texten "Du ger min bra vibrationer" på igår.. Och där ii faannns... inget mindre än... Två små söda rosa vibrerande dildosar. hoho, jag vet vad dom kommer att sysselsätta sig med resten av veckan!!  hahaha.
Tanken var att vi skulle ge dom de mitt i klassrummet så att Linn skulle skämmas lite (Ida skämms ju fhan inte ens om hon skulle stå naken mitt på hötorget i rusningstrafik) vi skippade det så dom fick öppna det lite privat istället. Linn tog det jävligt bra, hoho, tåkigt ju:(
image127
Söta påsar vaa ;)
 

Permalink Bilder Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lack och läder. graaaoowrr

Usch, jag vaknade imorse och va aaapsjuk- ont  halsen, feber och huvudvärk. Jag säjer de; FYFHAN, det är tacken för att man förgyller vårdagarna med sina röda lackpumps.... hms.. Våren luras, kom ihåg det brudar.. akta er, våren är inte snäll..

Jaja, var iallafall med mamma i Kista centrum igår och shoppade lite och käkade middag och sådär. Alltid lika mysigt :) Min mami är bäst..

Köpte två breda skärp med lackdetaljer, ett svart och ett rött. ett svart linne med tryck, smink.. och lite annat skit :)

Jag e fhan stööört insnöad på LACK. helt sjukt, lackskor (typ 5 par.. ) lack skärp (5 st..?) några lackväskor, lackbyxor.. närå inte än.. men lack lack lack.. de e jag på nått sätt.. hms..

Lackskor slår ändå allt,.. jag är lack skadad....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mothafuckaaahhh..

image126

Hon är.. tuffaste tuffingen...
Filmen är.. bäst...

 

Permalink Bilder Kommentarer (0) Trackbacks ()